× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Mdina

Mdina Málta fővárosa Valletta mellett, szintén a Világörökség részét képezi. Az aranyszínben pompázó és várfallal körbevett Mdina citadella arab építészeti stílust képvisel. A 8. században az arabok bevehetetlen falakat húztak a város köré, így alakítva fellegvárrá a kisvárost. Innen ered mai neve is, amely szó szerint “fallal körülvett várost” jelent. Mdina városkapuját átlépve évszázadokat repülhetünk vissza az időben, nincsenek zavaró reklámtáblák és nyüzsgő turisták.

Szálláskereső

Adja meg az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Mdinában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Mdina

Mdinában foglalna szállást?Kattintson ide
Szállás Mdinában? Miért tetszik Mdina az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Mdinában? De miért pont Mdinában érdemes szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Mdinában és Mdina környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Málta nagyobb városaiban: