× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Mosta

Mosta Málta észak-keleti partjaitól 5, Vallettától 9 kilométerre fekszik Málta központjában. A város neve feltehetően az arab musta (közép) szóból ered. Mosta több mint 19.000 lakosával a sziget egyik legnagyobb városa, nagyon híres Rotunda templomáról, melynek hatalmas kupolája van. Nagyon népszerű ünnep a helyiek és a turisták között az augusztus 15.-i Szent Mária ünnepe.

Szálláskereső

Adja meg az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Mostában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Mosta

Mostában foglalna szállást?Kattintson ide
Szállás Mostában? Miért tetszik Mosta az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Mostában? De miért pont Mostában érdemes szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Mostában és Mosta környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Málta nagyobb városaiban: