× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Qawra (Buggiba)

Qawra Málta sziget északi részén található, Buggiba várossal egybeépülve, éttermekkel, bárokkal és üzletekkel övezve. A városnak kavicsos tengerpartja van. Bugibba és Qawra a sziget fő nyaralóhelyei közé tartoznak, melyek nyüzsgő élettel teltek de nem csak nyáron. Rengeteg kiváló szállás található Qawra és Buggiba városokban, érdemes itt foglalni szállást, mivel a kiváló közlekedési lehetőségek miatt innen a sziget minden része könnyen megközelíthető.

Szálláskereső

Adja meg az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Qawrában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Qawra

Qawrában foglalna szállást?Kattintson ide
Szállás Qawrában? Miért tetszik Qawra az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Qawrában? De miért pont Qawrában érdemes szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Qawrában és Qawra környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Málta nagyobb városaiban: