× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Sliema

Sliema eredetileg kis halászfalu volt a sziget keleti részén kavicsos tengerparttal, de mára a turisták körében központi hellyé vált. A bájos kisváros utcáit érdemes végigjárni, a vásárlást is érdemes ehhez a programhoz kapcsolni. Számtalan éttermet és koktélbárt is található ezen a helyen. A kikötő színes csónakjai csak tovább fokozzák a város szépségét és hangulatát. Sliemában találhatóak a legmodernebb szállodák, vásárlási és szórakozási lehetőségek széles tárházából választhatnak. St. Julians település szintén ide tartozik.

Szálláskereső

Adja meg az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Sliemában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Sliema

Sliemában foglalna szállást?Kattintson ide
Szállás Sliemában? Miért tetszik Sliema az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Sliemában? De miért pont Sliemában érdemes szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Sliemában és Sliema környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Málta nagyobb városaiban: