× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Valletta

Málta fővárosa Valletta az európai művészet és építészet bőségszaruja. Valletta a lovagok városa gyakorlatilag érintetlen maradt, a város utcáit paloták és kicsi, még a régi világból származó üzletek szegélyezik. A káprázatosan szép történelmi főváros utcáin sétálni önmagában is óriási élmény. A gyönyörű épületek különös hangulatot árasztanak. Valletta méltán része a Világörökségnek. A Nagy Kikötőn túl terül el a Három Város: Senglea, Cospicua és Vittoriosa. A Vallettánál régebbi városok magával ragadó bepillantást adnak a szigetek tengerészeti kincseibe.

Szálláskereső

Adja meg az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Vallettában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Valletta

Vallettában foglalna szállást?Kattintson ide
Szállás Vallettában? Miért tetszik Valletta az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Vallettában? De miért pont Vallettában érdemes szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Vallettában és Valletta környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Málta nagyobb városaiban: